Livraison gratuite dès 100.-
The largest choice of beer in Switzerland
+41 21 211 89 22
Language:
English
Français
English
Français
English
Sign in
Search
Login / register
Sign in
Currencies
CHF CHF
CHF CHF
Languages
Français
English
Français
English
0
Beverages
Beers
In stock
News
On sale
Non-alcoholic beer
Gluten-free
Packs
The Cellars
Subscriptions
Cider
Hydromel
Spirits
Lemonade
Gift ideas
Gift boxes
Gift vouchers
Brewing Class
Subscriptions
Beer taps
Rental
Buy
Fixed installation
Bar menu
Blog
English (English)
Français (French)
English (English)
Allemand
Swiss Franc
Swiss Franc (CHF)
Cart (0)
Your account
Home
/
Beverages
/
Beers
/
Alvinne - Omega - 6% - 33cl - Bte
Alvinne - Omega - 6% - 33cl - Bte
2026-01-10 19:12:09
https://lamise.ch/en/beers/15-alvinne-omega-6-33cl-bte-5425031890362.html
CHF5.10
Tax included
12
in stock
Livré Mardi !
Quantity
Add to cart
Flemish Sour Ale fermented with our own wild house yeast strain 'Morpheus'. We've been brewing the barrel aged version of this beer, Wild West, for quite some time. We recently decided to bottle the non-barrel aged version as well, as one of the Greek trilogy (together with Sigma and Phi). If you are looking for a drink that is refreshing and effervescent, you have to try Omega. The citrus and apple flavors and their blending give a beautiful touch to this beer.
Data sheet
Format
33cl
Type of product
Bière
Container
Bottle
alcohol level
6.0%
country
Belgique
Styles
Sour
Sous-styles
Sour - Other
untappd
3.7
IBU
0.0
Ingredients
Eau MALT houblon levure peut contenir des FRUITS A COQUE des fruits et du LACTOSE
Date
Contactez nous par téléphone ou mail
Omega est une blonde pale ale légère et agréablement désaltérante, à l'acidité citrique révélant des notes d'agrumes et de pomme. Faisant partie de la trilogie grecque "Omega - Phi - Sigma" sortie par la brasserie, elle est fermentée dans des cuves d'acier inoxadable par la "Morphus yeast", levure maison faisant la particularité des bières d'Alvinne.Il s'agit également de la bière de base déclinée dans la série Wild West, où elle est affinée en barrique avec la macération de différents fruits.