Livraison gratuite dès 100.-
The largest choice of beer in Switzerland
+41 21 211 89 22
Language:
English
Français
English
Français
English
Sign in
Search
Login / register
Sign in
Currencies
CHF CHF
CHF CHF
Languages
Français
English
Français
English
0
Beverages
Beers
In stock
News
On sale
Non-alcoholic beer
Gluten-free
Packs
The Cellars
Subscriptions
Cider
Hydromel
Spirits
Lemonade
Gift ideas
Gift boxes
Gift vouchers
Brewing Class
Subscriptions
Beer taps
Rental
Buy
Fixed installation
Bar menu
Blog
English (English)
Français (French)
English (English)
Allemand
Swiss Franc
Swiss Franc (CHF)
Cart (0)
Your account
Home
/
Beverages
/
Beers
/
3 Fonteinen - Oude Kriek - 5.7% - 37.5cl - Bte
3 Fonteinen - Oude Kriek - 5.7% - 37.5cl - Bte
2025-11-19 20:06:56
https://lamise.ch/en/beers/4-3-fonteinen-oude-kriek-57-375cl-bte-5425007810813.html
CHF13.10
Tax included
15
in stock
Livré après demain!
Quantity
Add to cart
3 Fonteinen Oude Kriek is the result of macerating hand-picked whole sour cherries on young lambic for at least four months, in a proportion of one kilogram of fruit per litre of lambic. The kriek lambic is then blended again with more young lambic to obtain a minimum intensity of 35% fruit, and is bottled immediately afterwards. These bottles are then stored in our cellars for at least five months so that the kriek lambic can develop into a beautiful, traditional, and refined Oude Kriek. With a pleasant tartness and organic notes of almond and cinnamon as it warms in the glass, 3 Fonteinen Oude Kriek, will age perfectly but may lose some of the vibrant red colours and forest fruit aromas. This unfiltered and unpasteurised lambic is all-natural with no artificial juices, syrups, or sugars added. Traditional Lambic is living, cultural heritage rooted in the Zenne valley!
Data sheet
Format
37.5cl
Type of product
Bière
Container
Bottle
alcohol level
6.0%
country
Belgique
adjective
Acide
Styles
Lambic
Sous-styles
Lambic - Kriek
untappd
4.2
IBU
0.0
Ingredients
Eau MALT houblon levure peut contenir des FRUITS A COQUE des fruits et du LACTOSE
Date
Contactez nous par téléphone ou mail
Cette kriek lambic est produite par la macération de cerises acides, noyaux inclus, dans un lambic jeune en sa barrique de chêne. Après mise en bouteille, elle est entreposée au moins 4 mois dans une chambre tiède pour sa refermentation. . D'une aigreur exquise mêlée d'arômes naturels, elle révèle des notes d'amandes et de cannelle à mesure qu'elle prend de la température en verre. Parfaitement propice au vieillissement lors duquel elle perdra sa couleur vive et ses saveurs fruitées, elle ne s'en révélera que plus complexe et délicate.