Handcrafted at the tiny All Saints Brewery set in a time warp in Stamford using the old manually operated brewing equipment. Finest organically grown barley and wheat are used to create a complex ale which, having undergone primary and secondary fermentation with different yeasts and extended maturation, is taken to Samuel Smith’s small, independent British brewery at Tadcaster. There it is blended with pure organic cherry, strawberry, raspberry or apricot fruit juices and more organic beer to create fruit beers of considerable strength and flavour. The smooth distinctive character of the matured beer serves as the perfect counterpoint to the pure organic fruit juice.
Data sheet
Fabriqué à la minuscule brasserie All Saints à Stamford à l'aide de l'ancien équipement de brassage manuel. L'orge et le blé biologiques les plus fins sont utilisés pour créer une bière complexe qui, après avoir subi une fermentation primaire et secondaire avec différentes levures et une maturation prolongée, est amenée à la petite brasserie britannique indépendante de Samuel Smith à Tadcaster. Là, elle est mélangée à des jus de cerise, de fraise, de framboise ou d'abricot biologiques et à de la bière biologique pour créer des bières fruitées d'une force et d'une saveur considérables. Le caractère lisse et distinctif de la bière mûrie sert de contrepoint parfait au jus de fruit biologique pur.