Livraison gratuite dès 100.-
The largest choice of beer in Switzerland
+41 21 211 89 22
Language:
English
Français
English
Français
English
Sign in
Search
Login / register
Sign in
Currencies
CHF CHF
CHF CHF
Languages
Français
English
Français
English
0
Beverages
Beers
In stock
News
On sale
Non-alcoholic beer
Gluten-free
Packs
The Cellars
Subscriptions
Cider
Hydromel
Spirits
Lemonade
Gift ideas
Gift boxes
Gift vouchers
Brewing Class
Subscriptions
Beer taps
Rental
Buy
Fixed installation
Bar menu
Blog
English (English)
Français (French)
English (English)
Allemand
Swiss Franc
Swiss Franc (CHF)
Cart (0)
Your account
Home
/
Beverages
/
Beers
/
Westmalle - Tripel - 9.5% - 75cl - Bte
Westmalle - Tripel - 9.5% - 75cl - Bte
2026-02-11 10:20:22
https://lamise.ch/en/beers/467-westmalle-tripel-95-75cl-bte-5412343001227.html
CHF9.50
Tax included
11
in stock
Livré demain !
Quantity
Add to cart
Was first brewed in 1934 and the recipe has not changed since 1956. It is made with pale candy sugar and has a very pale color produced from a mash of light pilsener malts. Styrian Goldings hops are used along with some German varieties and the classic Saaz pilsener hop. After a long secondary fermentation, the Tripel Westmalle is bottled with a dose of sugar and yeast. This beer holds up well in the bottle over time and seems to soften with age.
Data sheet
Format
75cl
Type of product
Bière
Container
Bottle
alcohol level
9.5%
country
Belgique
Styles
Belgian Tripel
Sous-styles
Belgian Tripel
untappd
3.8
IBU
36.0
Ingredients
Eau MALT houblon levure peut contenir des FRUITS A COQUE des fruits et du LACTOSE
Date
Contactez nous par téléphone ou mail
La Westmalle Tripel est une bière trappiste à la robe d'un blond doré et limpide, qui surprend par l'arôme fruité de bananes mûres et un nez houblonné subtil. Cette bière ample présente de la finesse et de l'élégance, une saveur douce et onctueuse, avec des touches d'amertume soutenues par un arôme fruité. La fin de bouche est délicieusement longue et sèche. La Westmalle Tripel doit son caractère complexe au processus de brassage lent et à la refermentation en bouteille. La Westmalle Tripel est née en 1934. La mère de toutes les triples est aujourd'hui une référence dans le monde entier et inspire de nombreux brasseurs.